Klik "LIKE" Untuk Terima Kemas Kini DCM di Facebook. Klik Butang "LIKE" di Bawah

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Rakan DUNIACACAMARBA

Rakan DUNIACACAMARBA

Rakan DUNIACACAMARBA

Ikuti DUNIACACAMARBA Melalui e-mel (Masukkan Alamat e-mel)

Jadi Rakan TM

Google+ Badge

BAGASI KIRIMAN POPULAR

Iklan & Tawaran

1. Mari sertai ChurpChurp, berinteraksi bersama-sama dengan taulan sambil menjanakan pendapatan, Percuma! Lanjut sila klik di sini.

Advertlet Hutang DCM RM1710

Advertlet Hutang DCM RM1710

Sponsored Ads

Cerita UG- Kerajaan Perpaduang

Agenda Unity Government (UG). Apa progresnya selepas ketiadaan TGNA?Video lain:1....

Posted by DUNIACACAMARBA on Saturday, October 17, 2015

,

Khamis, 3 Julai 2014

Polis Rancang Rogol, Bunuh, Masak Wanita Tidak Bersalah Kerana...‘Polis Kanibal’ Tidak Bersalah

[Harian Metro] New York: Seorang anggota polis yang digelar ‘Polis Kanibal’ selepas dia merancang menculik, merogol dan memakan mangsanya dibebaskan setelah peguamnya berhujah bahawa manusia berhak untuk berkhayal.

Gilberto Valle, 30 masih menunggu hukuman selepas didapati bersalah tahun lalu setelah mahkamah diberitahu mengenai keinginannya memakan ‘daging wanita’ diluahkan dalam perbualan di Internet.

Dia juga menyimpan pangkalan data mengenai wanita yang ingin dirogol, dibunuh dan dimasak.

Pendakwa raya berkata, Valle melayari Internet untuk mencari resipi masakan daging manusia.

Bagaimanapun, keputusan bersalahnya dibatalkan oleh seorang hakim semalam selepas peguamnya berhujah bahawa perlembagaan Amerika Syarikat tidak menghalang dan mencampuri urusan rakyatnya untuk berkhayal.

Peguamnya berkata, Valle tidak pernah melakukan kekejaman walaupun selepas hampir setahun berkhayal menculik, membunuh dan memakan puluhan wanita, termasuk bekas isterinya.

Hakim Gardephe berkata: “Semua bukti yang ditemui menunjukkan tertuduh hanya berkhayal.” 

Bagaimanapun, tuduhan lebih ringan yang dikenakan ke atas Valle kerana mengakses pangkalan data pihak penguatkuasa undang-undang tanpa kebenaran, dikekalkan. - Agensi/3/7/14


Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Leave a comment

Sila lontarkan pandangan anda sama ada melalui komen di blog atau di laman Facebook.

Berikanlah pandangan yang bertanggungjawab,tidak berunsur fitnah, tanpa menggunakan kata-kata lucah & kesat melampau (dilepaskan jika sesuai), dan semolek-moleknya biarlah berkaitan dengan isi artikel.

Kepada "Anynomous", sila letakkan nama pena anda. Jangan berani bersuara, tetapi takut memperkenalkan diri!

PERHATIAN:
Komen yang disiarkan di blog atau di laman Facebook tidak semestinya menggambarkan pandangan atau pendirian Duniacacamarba (DCM).

Blog ini TIDAK BERTANGGUNGJAWAB terhadap setiap pandangan atau pendapat yang diutarakan melalui laman sosial FACEBOOK atau yang terlepas siar di RUANG KOMEN blog. Komen itu adalah pandangan peribadi pemilik akaun.

Terima kasih.

BAGASI KIRIMAN TERKINI

BAGASI KIRIMAN

PERHATIAN

Tulisan dalam blog ini sebahagian besarnya ialah respons/pendapat/ulasan RINGKAS/SPONTAN saya terhadap pelbagai isu dan perkara yang berlaku di serata negara mahupun di luar negara.

Sebahagiannya pula disalin & ditampal (
semoga dengan izin) dari blog, laman sesawang atau laman berita dari dalam dan dari luar negara. Hak cipta berita, artikel & makalah adalah milik laman sesawang atau blog tersebut.

Seboleh-bolehnya, saya cuba mengelak untuk menyiarkan mana-mana makalah/petikan/gambar tanpa restu pemilik asalnya. Jika mana-mana petikan/tulisan/gambar yang disiarkan dalam blog ini kurang disenangi pemilik asalnya, maka maklumkanlah segera kepada saya (di ruangan komen bahan terbabit) agar petikan/tulisan/gambar tersebut dapat dikeluarkan dengan kadar segera.

Untuk makluman, sebarang petikan, makalah, gambar yang dipetik dari laman berita atau dari blog /laman sesawang atau dari sumber internet yang lain tidak semestinya menggambarkan/mewakili pandangan saya dalam sesuatu isu yang berkaitan.

PENAFIAN:
Semua artikel atau berita yang disiar dalam blog ini adalah untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am. Ketepatan maklumat artikel atau berita itu perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan atau penyebaran maklumat palsu atau fitnah.

-tayadihmaysia@yahoo.comTERIMA KASIH