Klik "LIKE" Untuk Terima Kemas Kini DCM di Facebook. Klik Butang "LIKE" di Bawah

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Rakan DUNIACACAMARBA

Rakan DUNIACACAMARBA

Ikuti DUNIACACAMARBA Melalui e-mel (Masukkan Alamat e-mel)

Jadi Rakan TM

BAGASI KIRIMAN POPULAR

Iklan & Tawaran

1. Mari sertai ChurpChurp, berinteraksi bersama-sama dengan taulan sambil menjanakan pendapatan, Percuma! Lanjut sila klik di sini.

Advertlet Hutang DCM RM1710

Advertlet Hutang DCM RM1710

Sponsored Ads

Cerita UG- Kerajaan Perpaduang

Agenda Unity Government (UG). Apa progresnya selepas ketiadaan TGNA?Video lain:1....

Posted by DUNIACACAMARBA on Saturday, October 17, 2015

, ,

Rabu, 7 Januari 2015

Seludup Senjata di dalam Kemaluan[Harian Metro] New Mexico: Seorang wanita dituduh menyorok pistol dalam kemaluannya untuk diseludup ke dalam sebuah penjara di sini.

Josephine McAllister, 34, dari Albuquerque ditangkap 16 Disember lalu atas beberapa tuduhan, termasuk memiliki kad kredit yang dicuri, menerima barangan curi dan cubaan menghalang tugas polis.

Selepas dibawa ke penjara di Pusat Tahanan Metropolitan Bernalillo Country, seorang tahanan menemui pistol di tandas wanita ketika melakukan kerja pembersihan.

Apabila disoal siasat, Josephine berkata, dia tidak mahu memaklumkan kepada polis mengenai pistol itu kerana tidak mahu dikenakan tuduhan tambahan.

Wanita itu berkata, dia menyembunyikan pistol itu pada pinggangnya tetapi pegawai yakin dia menyorok senjata berkenaan di dalam kemaluannya.

Jurucakap polis Simon Drobik memberitahu stesen televisyen KOAT semalam, empat anggotanya melakukan pemeriksaan sepenuhnya ke atas Josephine ketika menahannya, kecuali pada kemaluannya kerana peraturan jabatan menghalang mereka berbuat demikian.

“Suspek yang dibawa ke penjara berkenaan juga perlu melalui proses pengimbasan tubuh,” katanya.

Seorang pegawai kanan penjara, Kapten Ray Gonzalez berkata, Josephine meminta kebenaran untuk ke tandas sebaik tiba di pusat tahanan itu sebelum kakitangan memeriksanya.

Menurutnya, selepas kejadian, pusat tahanan itu meningkatkan langkah keselamatan, termasuk melakukan imbasan mengesan bahan logam terhadap tahanan sebaik mereka tiba dan menempatkan pengawal di luar tandas.

Rekod menunjukkan Josephine, ibu empat anak, pernah ditahan lebih 12 kali sejak 2003 atas tuduhan mencuri, memiliki dadah dan merompak. - Agensi/7/1/14


Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Leave a comment

Sila lontarkan pandangan anda sama ada melalui komen di blog atau di laman Facebook.

Berikanlah pandangan yang bertanggungjawab,tidak berunsur fitnah, tanpa menggunakan kata-kata lucah & kesat melampau (dilepaskan jika sesuai), dan semolek-moleknya biarlah berkaitan dengan isi artikel.

Kepada "Anynomous", sila letakkan nama pena anda. Jangan berani bersuara, tetapi takut memperkenalkan diri!

PERHATIAN:
Komen yang disiarkan di blog atau di laman Facebook tidak semestinya menggambarkan pandangan atau pendirian Duniacacamarba (DCM).

Blog ini TIDAK BERTANGGUNGJAWAB terhadap setiap pandangan atau pendapat yang diutarakan melalui laman sosial FACEBOOK atau yang terlepas siar di RUANG KOMEN blog. Komen itu adalah pandangan peribadi pemilik akaun.

Terima kasih.

BAGASI KIRIMAN TERKINI

BAGASI KIRIMAN

PERHATIAN

Tulisan dalam blog ini sebahagian besarnya ialah respons/pendapat/ulasan RINGKAS/SPONTAN saya terhadap pelbagai isu dan perkara yang berlaku di serata negara mahupun di luar negara.

Sebahagiannya pula disalin & ditampal (
semoga dengan izin) dari blog, laman sesawang atau laman berita dari dalam dan dari luar negara. Hak cipta berita, artikel & makalah adalah milik laman sesawang atau blog tersebut.

Seboleh-bolehnya, saya cuba mengelak untuk menyiarkan mana-mana makalah/petikan/gambar tanpa restu pemilik asalnya. Jika mana-mana petikan/tulisan/gambar yang disiarkan dalam blog ini kurang disenangi pemilik asalnya, maka maklumkanlah segera kepada saya (di ruangan komen bahan terbabit) agar petikan/tulisan/gambar tersebut dapat dikeluarkan dengan kadar segera.

Untuk makluman, sebarang petikan, makalah, gambar yang dipetik dari laman berita atau dari blog /laman sesawang atau dari sumber internet yang lain tidak semestinya menggambarkan/mewakili pandangan saya dalam sesuatu isu yang berkaitan.

PENAFIAN:
Semua artikel atau berita yang disiar dalam blog ini adalah untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am. Ketepatan maklumat artikel atau berita itu perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan atau penyebaran maklumat palsu atau fitnah.

-tayadihmaysia@yahoo.comTERIMA KASIH