Klik "LIKE" Untuk Terima Kemas Kini DCM di Facebook. Klik Butang "LIKE" di Bawah

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Rakan DUNIACACAMARBA

Rakan DUNIACACAMARBA

Ikuti DUNIACACAMARBA Melalui e-mel (Masukkan Alamat e-mel)

Jadi Rakan TM

BAGASI KIRIMAN POPULAR

Iklan & Tawaran

1. Mari sertai ChurpChurp, berinteraksi bersama-sama dengan taulan sambil menjanakan pendapatan, Percuma! Lanjut sila klik di sini.

Advertlet Hutang DCM RM1710

Advertlet Hutang DCM RM1710

Sponsored Ads

Cerita UG- Kerajaan Perpaduang

Agenda Unity Government (UG). Apa progresnya selepas ketiadaan TGNA?Video lain:1....

Posted by DUNIACACAMARBA on Saturday, October 17, 2015

,

Sabtu, 19 Oktober 2013

[Tidak Rasmi] PAU 2013: Zahid, Shafie, Hisham KEKAL[MK] Dua penyandang naib presiden Umno Datuk Seri Zahid Hamidi dan Datuk Seri Shafie Apdal mengekalkan jawatan yang dimenangi sebelum ini dengan masing-masing mendapat 153 dan 142 undi berdasarkan keputusan tidak rasmi setakat ini.

Manakala seorang lagi penyandang Datuk Seri Hishammuddin Hussein mendapat 84 undi - kurang 12 undi sahaja lagi untuk melepasi undi minimum bagi memenangi jawatan tersebut.

Manakala, setakat ini Menteri Besar Kedah Datuk Mukhriz Mahathir mendapat 69 undi - bagi mengekori rapat Hishammuddin.

Bagaimanapun, undi popular Mukhriz lebih besar berbanding Hishammuddin.

Sehingga 11:57 malam ini, menurut keputusan tidak rasmi yang dipamerkan di ibu pejabat Umno, Mukhriz mendapat 28,615 manakala Hishamuddin pula mendapat 27,135 undi.

Keputusan rasmi dijangka diumumkan tidak lama lagi di ibu pejabat Umno di PWTC.

Keputusan tidak rasmi adalah seperti berikut sehingga jam 10.00 malam ini:

1. Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi - 153

2. Datuk Seri Shafie Apdal -142

3. Datuk Seri Hishammuddin Hussein -84

4. Datuk Mukhriz Mahathir -69

5. Tan Sri Isa Samad -8

6. Datuk Seri Mohd Ali Rustam - 7.
-19/10/13

Berita penuh di sini.


Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Leave a comment

Sila lontarkan pandangan anda sama ada melalui komen di blog atau di laman Facebook.

Berikanlah pandangan yang bertanggungjawab,tidak berunsur fitnah, tanpa menggunakan kata-kata lucah & kesat melampau (dilepaskan jika sesuai), dan semolek-moleknya biarlah berkaitan dengan isi artikel.

Kepada "Anynomous", sila letakkan nama pena anda. Jangan berani bersuara, tetapi takut memperkenalkan diri!

PERHATIAN:
Komen yang disiarkan di blog atau di laman Facebook tidak semestinya menggambarkan pandangan atau pendirian Duniacacamarba (DCM).

Blog ini TIDAK BERTANGGUNGJAWAB terhadap setiap pandangan atau pendapat yang diutarakan melalui laman sosial FACEBOOK atau yang terlepas siar di RUANG KOMEN blog. Komen itu adalah pandangan peribadi pemilik akaun.

Terima kasih.

BAGASI KIRIMAN TERKINI

BAGASI KIRIMAN

PERHATIAN

Tulisan dalam blog ini sebahagian besarnya ialah respons/pendapat/ulasan RINGKAS/SPONTAN saya terhadap pelbagai isu dan perkara yang berlaku di serata negara mahupun di luar negara.

Sebahagiannya pula disalin & ditampal (
semoga dengan izin) dari blog, laman sesawang atau laman berita dari dalam dan dari luar negara. Hak cipta berita, artikel & makalah adalah milik laman sesawang atau blog tersebut.

Seboleh-bolehnya, saya cuba mengelak untuk menyiarkan mana-mana makalah/petikan/gambar tanpa restu pemilik asalnya. Jika mana-mana petikan/tulisan/gambar yang disiarkan dalam blog ini kurang disenangi pemilik asalnya, maka maklumkanlah segera kepada saya (di ruangan komen bahan terbabit) agar petikan/tulisan/gambar tersebut dapat dikeluarkan dengan kadar segera.

Untuk makluman, sebarang petikan, makalah, gambar yang dipetik dari laman berita atau dari blog /laman sesawang atau dari sumber internet yang lain tidak semestinya menggambarkan/mewakili pandangan saya dalam sesuatu isu yang berkaitan.

PENAFIAN:
Semua artikel atau berita yang disiar dalam blog ini adalah untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am. Ketepatan maklumat artikel atau berita itu perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan atau penyebaran maklumat palsu atau fitnah.

-tayadihmaysia@yahoo.comTERIMA KASIH