Klik "LIKE" Untuk Terima Kemas Kini DCM di Facebook. Klik Butang "LIKE" di Bawah

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Rakan DUNIACACAMARBA

Rakan DUNIACACAMARBA

Ikuti DUNIACACAMARBA Melalui e-mel (Masukkan Alamat e-mel)

Jadi Rakan TM

BAGASI KIRIMAN POPULAR

Iklan & Tawaran

1. Mari sertai ChurpChurp, berinteraksi bersama-sama dengan taulan sambil menjanakan pendapatan, Percuma! Lanjut sila klik di sini.

Advertlet Hutang DCM RM1710

Advertlet Hutang DCM RM1710

Sponsored Ads

Cerita UG- Kerajaan Perpaduang

Agenda Unity Government (UG). Apa progresnya selepas ketiadaan TGNA?Video lain:1....

Posted by DUNIACACAMARBA on Saturday, October 17, 2015

, ,

Jumaat, 17 Disember 2010

Lelaki Kehilangan Zakar Selepas Pembedahan Memulihkan Masalah Ereksi Gagal


Emirates247.com melaporkan bahawa seorang lelaki menyaman sebuah pusat perubatan di UAE kerana kecuaian sehingga menyebabkannya kehilangan alat sulitnya dalam suatu pembedahan untuk merawat masalah ereksi. Namun, pusat perubatan terkemuka itu menyalahkan seorang doktor dari Jerman seperti yang dilaporkan oleh Emarat Alyoum pada Jumaat lepas.

Lelaki yang tidak dinyatakan namanya itu dimasukkan ke pusat perubatan itu kerana mengalami masalah ereksi alat sulitnya. Rawatan yang dilakukan adalah untuk membantu alat sulitnya kembali menegang secara normal, namun pembedahan tersebut gagal dan menyebabkan komplikasi pada alat sulitnya.

Doktor  itu kemudiannya menjalankan satu lagi pembedahan, namun pembedahan itu tidak berjaya dan lebih malang kemaluan lelaki itu terpaksa dipotong dan berlaku kerosakan yang teruk pada buah zakar lelaki tersebut.

Mahkamah memerintahkan pusat perubatan itu membayar ganti rugi sebanyak Dh1 million (RM854,504) kepada lelaki tersebut, namun perintah itu dibantah oleh pusat perubatan itu kerana mendakwa kesalahan itu berpunca daripada kecuaian doktor Jerman tersebut bukannya pusat perubatan itu. Kes itu akan dibawa ke peringkat rayuan dengan mengambil kira bahawa kecuaian yang berlaku bukanlah disebabkan oleh pusat perubatan tersebut, tetapi kerana kesilapan doktor yang merawat lelaki malang itu./www.duniacacamarba.blogspot.com

* Gambar sekadar hiasan.
P/s: Di Malaysia, ada alat sulit lelaki yang mengalami kecacatan atau rosak kerana tuannya kemaruk menyuntik pelbagai ubat pada senjatanya itu.

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Leave a comment

Sila lontarkan pandangan anda sama ada melalui komen di blog atau di laman Facebook.

Berikanlah pandangan yang bertanggungjawab,tidak berunsur fitnah, tanpa menggunakan kata-kata lucah & kesat melampau (dilepaskan jika sesuai), dan semolek-moleknya biarlah berkaitan dengan isi artikel.

Kepada "Anynomous", sila letakkan nama pena anda. Jangan berani bersuara, tetapi takut memperkenalkan diri!

PERHATIAN:
Komen yang disiarkan di blog atau di laman Facebook tidak semestinya menggambarkan pandangan atau pendirian Duniacacamarba (DCM).

Blog ini TIDAK BERTANGGUNGJAWAB terhadap setiap pandangan atau pendapat yang diutarakan melalui laman sosial FACEBOOK atau yang terlepas siar di RUANG KOMEN blog. Komen itu adalah pandangan peribadi pemilik akaun.

Terima kasih.

BAGASI KIRIMAN TERKINI

BAGASI KIRIMAN

PERHATIAN

Tulisan dalam blog ini sebahagian besarnya ialah respons/pendapat/ulasan RINGKAS/SPONTAN saya terhadap pelbagai isu dan perkara yang berlaku di serata negara mahupun di luar negara.

Sebahagiannya pula disalin & ditampal (
semoga dengan izin) dari blog, laman sesawang atau laman berita dari dalam dan dari luar negara. Hak cipta berita, artikel & makalah adalah milik laman sesawang atau blog tersebut.

Seboleh-bolehnya, saya cuba mengelak untuk menyiarkan mana-mana makalah/petikan/gambar tanpa restu pemilik asalnya. Jika mana-mana petikan/tulisan/gambar yang disiarkan dalam blog ini kurang disenangi pemilik asalnya, maka maklumkanlah segera kepada saya (di ruangan komen bahan terbabit) agar petikan/tulisan/gambar tersebut dapat dikeluarkan dengan kadar segera.

Untuk makluman, sebarang petikan, makalah, gambar yang dipetik dari laman berita atau dari blog /laman sesawang atau dari sumber internet yang lain tidak semestinya menggambarkan/mewakili pandangan saya dalam sesuatu isu yang berkaitan.

PENAFIAN:
Semua artikel atau berita yang disiar dalam blog ini adalah untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am. Ketepatan maklumat artikel atau berita itu perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan atau penyebaran maklumat palsu atau fitnah.

-tayadihmaysia@yahoo.comTERIMA KASIH