Klik "LIKE" Untuk Terima Kemas Kini DCM di Facebook. Klik Butang "LIKE" di Bawah

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Rakan DUNIACACAMARBA

Rakan DUNIACACAMARBA

Ikuti DUNIACACAMARBA Melalui e-mel (Masukkan Alamat e-mel)

Jadi Rakan TM

BAGASI KIRIMAN POPULAR

Iklan & Tawaran

1. Mari sertai ChurpChurp, berinteraksi bersama-sama dengan taulan sambil menjanakan pendapatan, Percuma! Lanjut sila klik di sini.

Advertlet Hutang DCM RM1710

Advertlet Hutang DCM RM1710

Sponsored Ads

Cerita UG- Kerajaan Perpaduang

Agenda Unity Government (UG). Apa progresnya selepas ketiadaan TGNA?Video lain:1....

Posted by DUNIACACAMARBA on Saturday, October 17, 2015

, ,

Isnin, 27 Disember 2010

[PANAS] Siapa Pula Ahli Parlimen yang Diperas Ugut Kerana Gambar Aksi Seksnya?Saya gelintar beberapa blog petang tadi. Jumpa pula kiriman ini di sebuah blog mesra UMCO. Agak menarik untuk disiarkan. Cerita ini mungkin menjadi panas dalam masa beberapa hari. Saya petik:
[TFK] Dan terkini, cakap-cakap di lobi sebuah hotel empat bintang di tengah-tengah Kuala Lumpur pula menyajikan satu lagi cerita Ahli Yang Berhormat dan skandal seks. Daripada sembang-sembang beberapa orang pemimpin politik yang berkumpul di lobi hotel berkenaan, riuh-rendah tentang seorang Ahli Yang Berhormat sedang diugut dengan gambar-gambar aksi lucahnya yang dikatakan mengalahkan ahli porno helikopter Jepun!

Disebabkan gambar-gambar itu jugalah, menurut mereka Ahli Yang Berhormat tersebut kerap didatangi oleh beberapa orang 'ulat' yang sangat terkenal sebagai kaki pau untuk 'menyamun' wang ringgitnya. Ahli Yang Berhormat tersebut bernasib malang kerana 'ulat' berkenaan bijak untuk memeras ugutnya memandangkan gambar yang diserahkan kepadanya hanyalah salinan dan ulat itu juga tidak bertindak secara sendirian sebaliknya mempunyai rangkaian ulat yang dikatakan didalangi oleh seorang ahli politik terkenal.

Yang lebih malang, salah seorang 'ulat' berkenaan adalah BLOGGER!!!

Sekalipun rangking blognya tidak tersenarai dalam kalangan Top 150 blog di Malaysia, namun blogger berkenaan sememangnya terkenal di kalangan ahli-ahli politik dan muka serta batang tubuhnya boleh dilihat dengan mudah setiap kali ada persidangan parti politik utama.

Gambar-gambar yang dirakamkan di sebuah pusat peranginan di sebuah negara jiran, jatuh ke tangan pemeras ugut apabila Ahli Yang Berhormat itu menyerahkan kameranya kepada pembantunya sendiri!

Nampaknya BLOGGER sudah dapat satu lagi gelaran iaitu PEMERAS UGUT!!!

Tindakan Ahli Yang Berhormat berkenaan tidak membuat laporan polis, amat kita maklum. Namun sekiranya Ahli Yang Berhormat tersebut membuat laporan polis dan menghebohkannya sebagaimana yang dilakukan oleh ADUN Bukit Lanjan, pastinya bukan sahaja 'ulat' pemeras ugut itu sahaja yang terkena natijah sebaliknya BLOGGER-BLOGGER lain juga akan terkena ulah yang sama!!!
* Gambar sekadar hiasan (Cuba teka gambar video seks siapa?).

P/s: Macam-macam! Dunia politik Malaysia ini sememangnya berwarna-warni! Warna yang agak dominan buat ketika ini ialah hitam dan biru!

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Leave a comment

Sila lontarkan pandangan anda sama ada melalui komen di blog atau di laman Facebook.

Berikanlah pandangan yang bertanggungjawab,tidak berunsur fitnah, tanpa menggunakan kata-kata lucah & kesat melampau (dilepaskan jika sesuai), dan semolek-moleknya biarlah berkaitan dengan isi artikel.

Kepada "Anynomous", sila letakkan nama pena anda. Jangan berani bersuara, tetapi takut memperkenalkan diri!

PERHATIAN:
Komen yang disiarkan di blog atau di laman Facebook tidak semestinya menggambarkan pandangan atau pendirian Duniacacamarba (DCM).

Blog ini TIDAK BERTANGGUNGJAWAB terhadap setiap pandangan atau pendapat yang diutarakan melalui laman sosial FACEBOOK atau yang terlepas siar di RUANG KOMEN blog. Komen itu adalah pandangan peribadi pemilik akaun.

Terima kasih.

BAGASI KIRIMAN TERKINI

BAGASI KIRIMAN

PERHATIAN

Tulisan dalam blog ini sebahagian besarnya ialah respons/pendapat/ulasan RINGKAS/SPONTAN saya terhadap pelbagai isu dan perkara yang berlaku di serata negara mahupun di luar negara.

Sebahagiannya pula disalin & ditampal (
semoga dengan izin) dari blog, laman sesawang atau laman berita dari dalam dan dari luar negara. Hak cipta berita, artikel & makalah adalah milik laman sesawang atau blog tersebut.

Seboleh-bolehnya, saya cuba mengelak untuk menyiarkan mana-mana makalah/petikan/gambar tanpa restu pemilik asalnya. Jika mana-mana petikan/tulisan/gambar yang disiarkan dalam blog ini kurang disenangi pemilik asalnya, maka maklumkanlah segera kepada saya (di ruangan komen bahan terbabit) agar petikan/tulisan/gambar tersebut dapat dikeluarkan dengan kadar segera.

Untuk makluman, sebarang petikan, makalah, gambar yang dipetik dari laman berita atau dari blog /laman sesawang atau dari sumber internet yang lain tidak semestinya menggambarkan/mewakili pandangan saya dalam sesuatu isu yang berkaitan.

PENAFIAN:
Semua artikel atau berita yang disiar dalam blog ini adalah untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am. Ketepatan maklumat artikel atau berita itu perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan atau penyebaran maklumat palsu atau fitnah.

-tayadihmaysia@yahoo.comTERIMA KASIH