Klik "LIKE" Untuk Terima Kemas Kini DCM di Facebook. Klik Butang "LIKE" di Bawah

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Rakan DUNIACACAMARBA

Rakan DUNIACACAMARBA

Ikuti DUNIACACAMARBA Melalui e-mel (Masukkan Alamat e-mel)

Jadi Rakan TM

BAGASI KIRIMAN POPULAR

Iklan & Tawaran

1. Mari sertai ChurpChurp, berinteraksi bersama-sama dengan taulan sambil menjanakan pendapatan, Percuma! Lanjut sila klik di sini.

Advertlet Hutang DCM RM1710

Advertlet Hutang DCM RM1710

Sponsored Ads

Cerita UG- Kerajaan Perpaduang

Agenda Unity Government (UG). Apa progresnya selepas ketiadaan TGNA?Video lain:1....

Posted by DUNIACACAMARBA on Saturday, October 17, 2015

, , ,

Selasa, 25 Januari 2011

Budak 7 Tahun Pesta Seks Oral di Kelas! Wow!Sebelum itu, saudara kejadian ini berlaku di luar negara, bukan di dalam negara. Namun, saya berusaha untuk menyiarkannya kerana kes seumpama ini tidak mustahil berlaku di negara kita.

Berita AP melaporkan seorang guru kelas sekolah rendah di California utara digantung tugas bagi membolehkan  pihak polis menyiasat aduan seorang murid berusia 7 tahun bahawa rakan kelasnya melakukan seks oral dan sebahagiannya menanggalkan pakaian mereka semasa berbuat perilaku demikian. 

Siasatan sedang giat dijalankan di Markham Elementary School di Oakland. Pengetua sekolah  memaklumkan situasi yang berlaku kepada ibu bapa melalui sepucuk surat. 

"Kami percaya jika laporan ini benar, maka ada kesilapan pertimbangan yang serius  atau kurangnya pengawasan di dalam kelas," kata Troy Flint, jurucakap Oakland Unified School District. 


"Kami sedang menyiasat bagaimana kejadian ini boleh berlaku. Kejadian ini adalah sesuatu yang tidak pernah terfikir oleh kami, begitu juga ibu bapa dan anggota masyarakat yang lain." 


Guru lelaki yang digantung tugas itu  yang namanya dirahsiakan, memberitahu  penyiasat bahawa dia tidak melihat kejadian yang didakwa berlaku itu pada minggu lepas. Guru tersebut dilarang memasuki kawasan sekolah sehinggalah penyiasatan selesai.

Berita ini ringkas dan tidak begitu spesifik, namun berita ini berisi kejadian yang boleh menjadi mimpi ngeri kepada ibu bapa. jadi awasi anak-anak dan ambil langkah drastik bagi memastikan anak-anak kita terhindar daripada kejadian yang sememangnya tidak terduga oleh akal fikiran kita.

* Gambar sekadar hiasan.

* Jurublog: Anda berminat dengan artikel ini? Ambillah, tampallah, namun berilah kredit kepada blog ini. Terima kasih.

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Leave a comment

Sila lontarkan pandangan anda sama ada melalui komen di blog atau di laman Facebook.

Berikanlah pandangan yang bertanggungjawab,tidak berunsur fitnah, tanpa menggunakan kata-kata lucah & kesat melampau (dilepaskan jika sesuai), dan semolek-moleknya biarlah berkaitan dengan isi artikel.

Kepada "Anynomous", sila letakkan nama pena anda. Jangan berani bersuara, tetapi takut memperkenalkan diri!

PERHATIAN:
Komen yang disiarkan di blog atau di laman Facebook tidak semestinya menggambarkan pandangan atau pendirian Duniacacamarba (DCM).

Blog ini TIDAK BERTANGGUNGJAWAB terhadap setiap pandangan atau pendapat yang diutarakan melalui laman sosial FACEBOOK atau yang terlepas siar di RUANG KOMEN blog. Komen itu adalah pandangan peribadi pemilik akaun.

Terima kasih.

BAGASI KIRIMAN TERKINI

BAGASI KIRIMAN

PERHATIAN

Tulisan dalam blog ini sebahagian besarnya ialah respons/pendapat/ulasan RINGKAS/SPONTAN saya terhadap pelbagai isu dan perkara yang berlaku di serata negara mahupun di luar negara.

Sebahagiannya pula disalin & ditampal (
semoga dengan izin) dari blog, laman sesawang atau laman berita dari dalam dan dari luar negara. Hak cipta berita, artikel & makalah adalah milik laman sesawang atau blog tersebut.

Seboleh-bolehnya, saya cuba mengelak untuk menyiarkan mana-mana makalah/petikan/gambar tanpa restu pemilik asalnya. Jika mana-mana petikan/tulisan/gambar yang disiarkan dalam blog ini kurang disenangi pemilik asalnya, maka maklumkanlah segera kepada saya (di ruangan komen bahan terbabit) agar petikan/tulisan/gambar tersebut dapat dikeluarkan dengan kadar segera.

Untuk makluman, sebarang petikan, makalah, gambar yang dipetik dari laman berita atau dari blog /laman sesawang atau dari sumber internet yang lain tidak semestinya menggambarkan/mewakili pandangan saya dalam sesuatu isu yang berkaitan.

PENAFIAN:
Semua artikel atau berita yang disiar dalam blog ini adalah untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am. Ketepatan maklumat artikel atau berita itu perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan atau penyebaran maklumat palsu atau fitnah.

-tayadihmaysia@yahoo.comTERIMA KASIH