Klik "LIKE" Untuk Terima Kemas Kini DCM di Facebook. Klik Butang "LIKE" di Bawah

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Rakan DUNIACACAMARBA

Rakan DUNIACACAMARBA

Ikuti DUNIACACAMARBA Melalui e-mel (Masukkan Alamat e-mel)

Jadi Rakan TM

BAGASI KIRIMAN POPULAR

Iklan & Tawaran

1. Mari sertai ChurpChurp, berinteraksi bersama-sama dengan taulan sambil menjanakan pendapatan, Percuma! Lanjut sila klik di sini.

Advertlet Hutang DCM RM1710

Advertlet Hutang DCM RM1710

Sponsored Ads

Cerita UG- Kerajaan Perpaduang

Agenda Unity Government (UG). Apa progresnya selepas ketiadaan TGNA?Video lain:1....

Posted by DUNIACACAMARBA on Saturday, October 17, 2015

,

Selasa, 18 Januari 2011

Lelaki Saman Syarikat Jual Gajet Seks yang Gagal Besarkan Saiz "Burung"nya


Ini bukan gambar alat yang digunakan oleh Charles. Gambar ini sekadar hiasan. Alat yang digunakan oleh lelaki itu lebih canggih dan moden. Biarpun begitu, gajet murah ini amat terkenal di Malaysia dan mudah didapati di kaki lima, di pasar malam, dan di kedai yang menjual peralatan seks. Yang pernah mencuba, adakah alat ini berkesan?

Di DigitalSpy UK tersiar berita tentang seorang lelaki Kanada telah mengambil tindakan undang-undang terhadap sebuah syarikat kerana mendakwa alat pembesar zakar yang dibeli daripada syarikat itu tidak berkesan.

Lelaki yang juga seorang ahli bina badan yang hanya mahu dikenal dengan nama "Charles" menyaman Montreal HotGVibe berkaitan dengan pembelian  X4 Extender Deluxe Edition, alat  pembesar zakar pada tahun 2009 seperti yang dilaporkan oleh Examiner .

Menurut La Voix de l'est, Charles memberitahu mahkamah bahawa dia telah menggunakan alat tersebut untuk tempoh masa lebih daripada 500 jam sebelum "berputus asa" kerana mendapati alat itu gagal memberikan kesan seperti yang dihajat.

Kata Charles, "Oleh sebab saya ahli bina badan, tubuh saya membesar dan saya mahu "anggota" badan yang lain juga membesar." 

Plaintif menuntut sebanyak AS274 (RM825) untuk ganti rugi alat, selain menuntut AS523 (RM1575) untuk kerosakan moral dan punitif.

Apabila diminta menggambarkan perasan menggunakan alat itu, Charles mengatakan, "Penggunaannya sangat menyakitkan - rasa sesak nafas."/www.duniacacamarba.blogspot.com


P/s:  Size does matter or size doesn't matter? Semuanya terpulang kepada anda, tetapi janganlah sampai memudaratkan diri dan tertipu gara-gara mahu kelihatan "hebat".* Jurublog: Anda berminat dengan artikel ini? Ambillah, tampallah, namun berilah kredit kepada blog ini. Terima kasih.

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Leave a comment

Sila lontarkan pandangan anda sama ada melalui komen di blog atau di laman Facebook.

Berikanlah pandangan yang bertanggungjawab,tidak berunsur fitnah, tanpa menggunakan kata-kata lucah & kesat melampau (dilepaskan jika sesuai), dan semolek-moleknya biarlah berkaitan dengan isi artikel.

Kepada "Anynomous", sila letakkan nama pena anda. Jangan berani bersuara, tetapi takut memperkenalkan diri!

PERHATIAN:
Komen yang disiarkan di blog atau di laman Facebook tidak semestinya menggambarkan pandangan atau pendirian Duniacacamarba (DCM).

Blog ini TIDAK BERTANGGUNGJAWAB terhadap setiap pandangan atau pendapat yang diutarakan melalui laman sosial FACEBOOK atau yang terlepas siar di RUANG KOMEN blog. Komen itu adalah pandangan peribadi pemilik akaun.

Terima kasih.

BAGASI KIRIMAN TERKINI

BAGASI KIRIMAN

PERHATIAN

Tulisan dalam blog ini sebahagian besarnya ialah respons/pendapat/ulasan RINGKAS/SPONTAN saya terhadap pelbagai isu dan perkara yang berlaku di serata negara mahupun di luar negara.

Sebahagiannya pula disalin & ditampal (
semoga dengan izin) dari blog, laman sesawang atau laman berita dari dalam dan dari luar negara. Hak cipta berita, artikel & makalah adalah milik laman sesawang atau blog tersebut.

Seboleh-bolehnya, saya cuba mengelak untuk menyiarkan mana-mana makalah/petikan/gambar tanpa restu pemilik asalnya. Jika mana-mana petikan/tulisan/gambar yang disiarkan dalam blog ini kurang disenangi pemilik asalnya, maka maklumkanlah segera kepada saya (di ruangan komen bahan terbabit) agar petikan/tulisan/gambar tersebut dapat dikeluarkan dengan kadar segera.

Untuk makluman, sebarang petikan, makalah, gambar yang dipetik dari laman berita atau dari blog /laman sesawang atau dari sumber internet yang lain tidak semestinya menggambarkan/mewakili pandangan saya dalam sesuatu isu yang berkaitan.

PENAFIAN:
Semua artikel atau berita yang disiar dalam blog ini adalah untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am. Ketepatan maklumat artikel atau berita itu perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan atau penyebaran maklumat palsu atau fitnah.

-tayadihmaysia@yahoo.comTERIMA KASIH