Klik "LIKE" Untuk Terima Kemas Kini DCM di Facebook. Klik Butang "LIKE" di Bawah

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Rakan DUNIACACAMARBA

Rakan DUNIACACAMARBA

Ikuti DUNIACACAMARBA Melalui e-mel (Masukkan Alamat e-mel)

Jadi Rakan TM

BAGASI KIRIMAN POPULAR

Iklan & Tawaran

1. Mari sertai ChurpChurp, berinteraksi bersama-sama dengan taulan sambil menjanakan pendapatan, Percuma! Lanjut sila klik di sini.

Advertlet Hutang DCM RM1710

Advertlet Hutang DCM RM1710

Sponsored Ads

Cerita UG- Kerajaan Perpaduang

Agenda Unity Government (UG). Apa progresnya selepas ketiadaan TGNA?Video lain:1....

Posted by DUNIACACAMARBA on Saturday, October 17, 2015

, , ,

Jumaat, 20 Disember 2013

[Video] SALUT Lelaki yang Memakai Kopiah dalam Gambar, Mengapa? Baca!
ZELIMKHAN Zankarhanov (memakai kopiah) jaguh gusti lengan dunia yang berasal dari Russia ini sering melaungkan kalimah Allahuakbar setiap kali memenangi perlawanan gusti lengan.


Paling menarik, Zelimkhan cukup tidak selesa apabila berhadapan dengan wanita berpakaian seksi dan hal ini dapat dlihat sewaktu beliau menerima hadiah dalam satu pertandingan gusti lengan.

Percaya atau tidak, berdasarkan video di bawah ini, Zelimkhan menutup wajahnya dengan kopiah apabila wanita memakai bikini berjalan di depannya. 

Kuat sungguh imannya. Bagaimana dengan anda? – DCM

VIDEO: Juara Gusti Lengan Dunia TUTUP MUKA Bila Lalu Awek Seksi…http://mynewshub.my/wp-content/uploads/maxresdefault1-1024x576.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/maxresdefault1-150x150.jpgMyNewsHubKisah TeladanmySukanUtama
ZELIMKHAN Zankarhanov adalah jaguh gusti lengan dunia yang berasal dari Russia. Beliau yang beragama Islam sering menjadi perhatian dalam setiap pertandingan gusti lengan antarabangsa kerana tidak lupa menjerit AllahuAkbar (Allah Maha Besar) setiap kali mencapai kemenangan. Namun ada satu lagi perkara menarik mengenai Zelimkhan. Dia cukup tak selesa setiap kali bila tiba...
ZELIMKHAN Zankarhanov adalah jaguh gusti lengan dunia yang berasal dari Russia. Beliau yang beragama Islam sering menjadi perhatian dalam setiap pertandingan gusti lengan antarabangsa kerana tidak lupa menjerit AllahuAkbar (Allah Maha Besar) setiap kali mencapai kemenangan. Namun ada satu lagi perkara menarik mengenai Zelimkhan. Dia cukup tak selesa setiap kali bila tiba saja majlis penyampaian hadiah, terutama bila ada penglibatan wanita seksi dalam majlis tersebut. Percaya atau tidak, setiap kali ada wanita seksi yang bertindak sebagai penyampai hadiah lalu di depannya, Zelimkhan akan menutup wajanya dengan kopiah yang dipakainya, Masya Allah... Ternyata tubuh dan fizikal beliau memang kuat, tetapi imannya ternyata lebih hebat dan sasa daripada tubuh badannya itu! - Mynewshub.my


Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Leave a comment

Sila lontarkan pandangan anda sama ada melalui komen di blog atau di laman Facebook.

Berikanlah pandangan yang bertanggungjawab,tidak berunsur fitnah, tanpa menggunakan kata-kata lucah & kesat melampau (dilepaskan jika sesuai), dan semolek-moleknya biarlah berkaitan dengan isi artikel.

Kepada "Anynomous", sila letakkan nama pena anda. Jangan berani bersuara, tetapi takut memperkenalkan diri!

PERHATIAN:
Komen yang disiarkan di blog atau di laman Facebook tidak semestinya menggambarkan pandangan atau pendirian Duniacacamarba (DCM).

Blog ini TIDAK BERTANGGUNGJAWAB terhadap setiap pandangan atau pendapat yang diutarakan melalui laman sosial FACEBOOK atau yang terlepas siar di RUANG KOMEN blog. Komen itu adalah pandangan peribadi pemilik akaun.

Terima kasih.

BAGASI KIRIMAN TERKINI

BAGASI KIRIMAN

PERHATIAN

Tulisan dalam blog ini sebahagian besarnya ialah respons/pendapat/ulasan RINGKAS/SPONTAN saya terhadap pelbagai isu dan perkara yang berlaku di serata negara mahupun di luar negara.

Sebahagiannya pula disalin & ditampal (
semoga dengan izin) dari blog, laman sesawang atau laman berita dari dalam dan dari luar negara. Hak cipta berita, artikel & makalah adalah milik laman sesawang atau blog tersebut.

Seboleh-bolehnya, saya cuba mengelak untuk menyiarkan mana-mana makalah/petikan/gambar tanpa restu pemilik asalnya. Jika mana-mana petikan/tulisan/gambar yang disiarkan dalam blog ini kurang disenangi pemilik asalnya, maka maklumkanlah segera kepada saya (di ruangan komen bahan terbabit) agar petikan/tulisan/gambar tersebut dapat dikeluarkan dengan kadar segera.

Untuk makluman, sebarang petikan, makalah, gambar yang dipetik dari laman berita atau dari blog /laman sesawang atau dari sumber internet yang lain tidak semestinya menggambarkan/mewakili pandangan saya dalam sesuatu isu yang berkaitan.

PENAFIAN:
Semua artikel atau berita yang disiar dalam blog ini adalah untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am. Ketepatan maklumat artikel atau berita itu perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan atau penyebaran maklumat palsu atau fitnah.

-tayadihmaysia@yahoo.comTERIMA KASIH