Klik "LIKE" Untuk Terima Kemas Kini DCM di Facebook. Klik Butang "LIKE" di Bawah

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Rakan DUNIACACAMARBA

Rakan DUNIACACAMARBA

Ikuti DUNIACACAMARBA Melalui e-mel (Masukkan Alamat e-mel)

Jadi Rakan TM

BAGASI KIRIMAN POPULAR

Iklan & Tawaran

1. Mari sertai ChurpChurp, berinteraksi bersama-sama dengan taulan sambil menjanakan pendapatan, Percuma! Lanjut sila klik di sini.

Advertlet Hutang DCM RM1710

Advertlet Hutang DCM RM1710

Sponsored Ads

Cerita UG- Kerajaan Perpaduang

Agenda Unity Government (UG). Apa progresnya selepas ketiadaan TGNA?Video lain:1....

Posted by DUNIACACAMARBA on Saturday, October 17, 2015

,

Khamis, 28 Jun 2012

Lelaki Ditahan Kerana Lakukan Onani di depan Guru Agama


 
Banjarmasinpost melaporkan seorang warga Purwoasri, Kabupaten Kediri, Jawa Timur ditahan oleh polis kerana melakukan onani di depan rombongan guru perempuan sebuah madrasah, Khamis (31/5/2012).

Peristiwa yang terjadi di jalan umum Desa Kapas, Kecamatan Kunjang ini bermula apabila suspek menunggang motosikalnya berhenti di depan empat orang guru Madrasah Ibtidaiyah yang dalam perjalanan pulang seusai mengajar di wilayah Purwoasri.

Sambil menghadang, suspek yang telah menikah dan dikurniai seorang anak ini dengan selamba membuka celana dan melakukan onani di hadapan kelompok guru yang masih muda itu.

Oleh sebab takut dan berasa jijik melihat perbuatan lelaki itu, guru-guru tersebut segera melarikan diri menuju ke balai  polis di Kunjang dan melaporkan kejadian tersebut. Pihak polis yang bertindak pantas berjaya menahan lelaki itu di sekitar kawasan kejadian.
 
 Lelaki itu mengaku melakukan aksi ekshibisionisme itu tanpa sedar kepada pihak polis. Dia mendakwa ada dorongan yang kuat dari dalam dirinya untuk berbuat demikian sehingga tidak mampu ditahan. Dia juga mengaku telah tiga kali melakukan perbuatan tidak senonoh itu di tiga lokasi yang berbeza.

Ayah suspek, Tukiran (65) berasa sesal atas perbuatan anaknya. -DCM
 
 
P/s: Gila seks!
 
 
 
 
 
 

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Leave a comment

Sila lontarkan pandangan anda sama ada melalui komen di blog atau di laman Facebook.

Berikanlah pandangan yang bertanggungjawab,tidak berunsur fitnah, tanpa menggunakan kata-kata lucah & kesat melampau (dilepaskan jika sesuai), dan semolek-moleknya biarlah berkaitan dengan isi artikel.

Kepada "Anynomous", sila letakkan nama pena anda. Jangan berani bersuara, tetapi takut memperkenalkan diri!

PERHATIAN:
Komen yang disiarkan di blog atau di laman Facebook tidak semestinya menggambarkan pandangan atau pendirian Duniacacamarba (DCM).

Blog ini TIDAK BERTANGGUNGJAWAB terhadap setiap pandangan atau pendapat yang diutarakan melalui laman sosial FACEBOOK atau yang terlepas siar di RUANG KOMEN blog. Komen itu adalah pandangan peribadi pemilik akaun.

Terima kasih.

BAGASI KIRIMAN TERKINI

BAGASI KIRIMAN

PERHATIAN

Tulisan dalam blog ini sebahagian besarnya ialah respons/pendapat/ulasan RINGKAS/SPONTAN saya terhadap pelbagai isu dan perkara yang berlaku di serata negara mahupun di luar negara.

Sebahagiannya pula disalin & ditampal (
semoga dengan izin) dari blog, laman sesawang atau laman berita dari dalam dan dari luar negara. Hak cipta berita, artikel & makalah adalah milik laman sesawang atau blog tersebut.

Seboleh-bolehnya, saya cuba mengelak untuk menyiarkan mana-mana makalah/petikan/gambar tanpa restu pemilik asalnya. Jika mana-mana petikan/tulisan/gambar yang disiarkan dalam blog ini kurang disenangi pemilik asalnya, maka maklumkanlah segera kepada saya (di ruangan komen bahan terbabit) agar petikan/tulisan/gambar tersebut dapat dikeluarkan dengan kadar segera.

Untuk makluman, sebarang petikan, makalah, gambar yang dipetik dari laman berita atau dari blog /laman sesawang atau dari sumber internet yang lain tidak semestinya menggambarkan/mewakili pandangan saya dalam sesuatu isu yang berkaitan.

PENAFIAN:
Semua artikel atau berita yang disiar dalam blog ini adalah untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am. Ketepatan maklumat artikel atau berita itu perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan atau penyebaran maklumat palsu atau fitnah.

-tayadihmaysia@yahoo.comTERIMA KASIH