Klik "LIKE" Untuk Terima Kemas Kini DCM di Facebook. Klik Butang "LIKE" di Bawah

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Rakan DUNIACACAMARBA

Rakan DUNIACACAMARBA

Ikuti DUNIACACAMARBA Melalui e-mel (Masukkan Alamat e-mel)

Jadi Rakan TM

BAGASI KIRIMAN POPULAR

Iklan & Tawaran

1. Mari sertai ChurpChurp, berinteraksi bersama-sama dengan taulan sambil menjanakan pendapatan, Percuma! Lanjut sila klik di sini.

Advertlet Hutang DCM RM1710

Advertlet Hutang DCM RM1710

Sponsored Ads

Cerita UG- Kerajaan Perpaduang

Agenda Unity Government (UG). Apa progresnya selepas ketiadaan TGNA?Video lain:1....

Posted by DUNIACACAMARBA on Saturday, October 17, 2015

Rabu, 21 Julai 2010

Skandal Peterporn: Ukuran Zakar Ariel dan Senarai Wanita yang Ditiduri Ariel Didedahkan!


Seorang pembaca blog ini memberikan komen yang berikut:

"Rasanya ada antara korang mesti ada penah go thru http://arielpeterporn********.blogspot.com/ ni kan? Menarek kan? hahahahha..1st time aku blogwalking kat blog tu. Caya lah sapa yang buat tu, rajin & dedikasi!!! Siap ada link full download video Ariel Peterpon ngan Luna Maya, Cut Tari dan lain-lain. -Peter Mania"

Wow, ada orang yang "rajin dan berdedikasi" untuk membikin laman blog khusus untuk menyiarkan berita/cerita berkaitan dengan skandal ini!

Saya melayari laman blog itu. Seperti yang dijangka, kesemua kiriman berkisar tentang skandal yang masih hangat dibicarakan baik di Indonesia mahupun di sekitar Nusantara. Antara kiriman yang menarik termasuklah tulisan tentang saiz dan ukuran zakar Ariel yang didedahkan kepada media tempatan dan senarai wanita yang didakwa telah ditiduri oleh Ariel.

Mungkin anda sudah melayari blog itu, namun bagi yang tidak pernah, pandai-pandailah anda mencarinya. Google sahaja, anda mungkin menemukan apa-apa yang anda inginkan. Saya rasa tidak perlulah mendedahkan alamat penuh laman blog itu di sini. Saya juga tidak akan mendedahkan saiz mahupun nama artis yang dikatakan telah ditiduri oleh penyanyi itu. Terlalu privasi untuk disebarkan dan senarai nama itu pun masih belum disahkan.Lainlah jika nama-nama itu sudah disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Ironinya, berdasarkan lenggok dan gaya bahasa, blog itu dibikin oleh orang Malaysia.

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Leave a comment

Sila lontarkan pandangan anda sama ada melalui komen di blog atau di laman Facebook.

Berikanlah pandangan yang bertanggungjawab,tidak berunsur fitnah, tanpa menggunakan kata-kata lucah & kesat melampau (dilepaskan jika sesuai), dan semolek-moleknya biarlah berkaitan dengan isi artikel.

Kepada "Anynomous", sila letakkan nama pena anda. Jangan berani bersuara, tetapi takut memperkenalkan diri!

PERHATIAN:
Komen yang disiarkan di blog atau di laman Facebook tidak semestinya menggambarkan pandangan atau pendirian Duniacacamarba (DCM).

Blog ini TIDAK BERTANGGUNGJAWAB terhadap setiap pandangan atau pendapat yang diutarakan melalui laman sosial FACEBOOK atau yang terlepas siar di RUANG KOMEN blog. Komen itu adalah pandangan peribadi pemilik akaun.

Terima kasih.

BAGASI KIRIMAN TERKINI

BAGASI KIRIMAN

PERHATIAN

Tulisan dalam blog ini sebahagian besarnya ialah respons/pendapat/ulasan RINGKAS/SPONTAN saya terhadap pelbagai isu dan perkara yang berlaku di serata negara mahupun di luar negara.

Sebahagiannya pula disalin & ditampal (
semoga dengan izin) dari blog, laman sesawang atau laman berita dari dalam dan dari luar negara. Hak cipta berita, artikel & makalah adalah milik laman sesawang atau blog tersebut.

Seboleh-bolehnya, saya cuba mengelak untuk menyiarkan mana-mana makalah/petikan/gambar tanpa restu pemilik asalnya. Jika mana-mana petikan/tulisan/gambar yang disiarkan dalam blog ini kurang disenangi pemilik asalnya, maka maklumkanlah segera kepada saya (di ruangan komen bahan terbabit) agar petikan/tulisan/gambar tersebut dapat dikeluarkan dengan kadar segera.

Untuk makluman, sebarang petikan, makalah, gambar yang dipetik dari laman berita atau dari blog /laman sesawang atau dari sumber internet yang lain tidak semestinya menggambarkan/mewakili pandangan saya dalam sesuatu isu yang berkaitan.

PENAFIAN:
Semua artikel atau berita yang disiar dalam blog ini adalah untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am. Ketepatan maklumat artikel atau berita itu perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan atau penyebaran maklumat palsu atau fitnah.

-tayadihmaysia@yahoo.comTERIMA KASIH