Klik "LIKE" Untuk Terima Kemas Kini DCM di Facebook. Klik Butang "LIKE" di Bawah

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Rakan DUNIACACAMARBA

Rakan DUNIACACAMARBA

Rakan DUNIACACAMARBA

Ikuti DUNIACACAMARBA Melalui e-mel (Masukkan Alamat e-mel)

Jadi Rakan TM

Google+ Badge

BAGASI KIRIMAN POPULAR

Iklan & Tawaran

1. Mari sertai ChurpChurp, berinteraksi bersama-sama dengan taulan sambil menjanakan pendapatan, Percuma! Lanjut sila klik di sini.

Advertlet Hutang DCM RM1710

Advertlet Hutang DCM RM1710

Sponsored Ads

Cerita UG- Kerajaan Perpaduang

Agenda Unity Government (UG). Apa progresnya selepas ketiadaan TGNA?Video lain:1....

Posted by DUNIACACAMARBA on Saturday, October 17, 2015

, ,

Jumaat, 14 Ogos 2015

Suami Isteri Laknat!West Palm Beach, Florida: Satu pasangan suami isteri dihadapkan ke mahkamah kerana menjadikan seorang budak perempuan berusia 13 tahun sebagai hamba seks mereka serta mengurung mangsa dalam rumah, terasing dari dunia luar selama lima tahun.

Rob Johnson, 44, dan isterinya, Marie Johnson, 43, dari Port St Lucie, Florida, mengambil budak itu ketika dia berusia 13 tahun tinggal bersama mereka selepas ibunya meninggal dunia.

Menurut Jabatan Polis St Lucie Port, pasangan itu yang ditahan Selasa lalu, kemudian memberitahu mangsa bahawa dia hanya boleh menjadi sebahagian daripada keluarga itu jika melakukan hubungan seks dengan mereka.

Mangsa yang kini berusia 21 tahun memberitahu polis dia dipaksa memanggil Rob sebagai ‘Guru’ dan Marie menolaknya ke dinding sambil mencekak lehernya sehingga dia bersetuju memenuhi permintaan seksual mereka.

Dia juga dipukul apabila dia gagal mengikut arahan pasangan itu atau melaksanakan tugasnya sebagai hamba seks sehingga berusia 18 tahun.

Menurut polis, Rob Johnson mengadakan kelas setiap Ahad di rumah mereka menggunakan kitab Injil Perjanjian Lama untuk mewajarkan tindakan mereka.

Mangsa mengikuti pelajaran di rumah, tidak dibenar menggunakan telefon dan dipaksa mengikut apa yang dilatih ketika berjumpa doktor mengenai aktiviti seksnya.

Mangsa hanya berjaya meninggalkan rumah itu selepas neneknya membelikan tiket kapal terbang ke Ohio dan selepas tiga tahun, kisahnya terbongkar.

Pasangan itu dibebaskan dengan ikat jamin $60,000 (RM240,000) setiap seorang.- AP/Harian Metro/14/8/15


Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Leave a comment

Sila lontarkan pandangan anda sama ada melalui komen di blog atau di laman Facebook.

Berikanlah pandangan yang bertanggungjawab,tidak berunsur fitnah, tanpa menggunakan kata-kata lucah & kesat melampau (dilepaskan jika sesuai), dan semolek-moleknya biarlah berkaitan dengan isi artikel.

Kepada "Anynomous", sila letakkan nama pena anda. Jangan berani bersuara, tetapi takut memperkenalkan diri!

PERHATIAN:
Komen yang disiarkan di blog atau di laman Facebook tidak semestinya menggambarkan pandangan atau pendirian Duniacacamarba (DCM).

Blog ini TIDAK BERTANGGUNGJAWAB terhadap setiap pandangan atau pendapat yang diutarakan melalui laman sosial FACEBOOK atau yang terlepas siar di RUANG KOMEN blog. Komen itu adalah pandangan peribadi pemilik akaun.

Terima kasih.

BAGASI KIRIMAN TERKINI

BAGASI KIRIMAN

PERHATIAN

Tulisan dalam blog ini sebahagian besarnya ialah respons/pendapat/ulasan RINGKAS/SPONTAN saya terhadap pelbagai isu dan perkara yang berlaku di serata negara mahupun di luar negara.

Sebahagiannya pula disalin & ditampal (
semoga dengan izin) dari blog, laman sesawang atau laman berita dari dalam dan dari luar negara. Hak cipta berita, artikel & makalah adalah milik laman sesawang atau blog tersebut.

Seboleh-bolehnya, saya cuba mengelak untuk menyiarkan mana-mana makalah/petikan/gambar tanpa restu pemilik asalnya. Jika mana-mana petikan/tulisan/gambar yang disiarkan dalam blog ini kurang disenangi pemilik asalnya, maka maklumkanlah segera kepada saya (di ruangan komen bahan terbabit) agar petikan/tulisan/gambar tersebut dapat dikeluarkan dengan kadar segera.

Untuk makluman, sebarang petikan, makalah, gambar yang dipetik dari laman berita atau dari blog /laman sesawang atau dari sumber internet yang lain tidak semestinya menggambarkan/mewakili pandangan saya dalam sesuatu isu yang berkaitan.

PENAFIAN:
Semua artikel atau berita yang disiar dalam blog ini adalah untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am. Ketepatan maklumat artikel atau berita itu perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan atau penyebaran maklumat palsu atau fitnah.

-tayadihmaysia@yahoo.comTERIMA KASIH