Klik "LIKE" Untuk Terima Kemas Kini DCM di Facebook. Klik Butang "LIKE" di Bawah

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Rakan DUNIACACAMARBA

Rakan DUNIACACAMARBA

Ikuti DUNIACACAMARBA Melalui e-mel (Masukkan Alamat e-mel)

Jadi Rakan TM

BAGASI KIRIMAN POPULAR

Iklan & Tawaran

1. Mari sertai ChurpChurp, berinteraksi bersama-sama dengan taulan sambil menjanakan pendapatan, Percuma! Lanjut sila klik di sini.

Advertlet Hutang DCM RM1710

Advertlet Hutang DCM RM1710

Sponsored Ads

Cerita UG- Kerajaan Perpaduang

Agenda Unity Government (UG). Apa progresnya selepas ketiadaan TGNA?Video lain:1....

Posted by DUNIACACAMARBA on Saturday, October 17, 2015

, ,

Sabtu, 25 Julai 2015

[Video] Kejutan David Beckham Untuk Peminat Setia
Video David Beckham melakukan lawatan mengejut ke rumah sebuah keluarga di United Kingdom menjadi perbualan orang ramai di media sosial.

Video tersebut merupakan sebahagian dari rancangan TV, Knock Knock Live yang disiarkan oleh Fox. 

David Beckham memberi kejutan kepada sebuah keluarga apabila dia tampil di hadapan pintu rumah mereka untuk menyerah cek sebanyak AS $ 100,000 kepada keluarga tersebut.


Gambar diperoleh dari YouTube


Bekas bintang bola sepak itu mengambil bahagian dalam rancangan TV, Knock Knock Live, yang mencari keluarga yang layak diberi sumbangan dan hadiah-hadiah serta lawatan daripada selebriti kegemaran mereka.


Gambar diperoleh dari YouTube

Gambar diperoleh dari YouTube

Beckham bertemu dengan keluarga Gonzalez selepas dia mendengar bahawa ketua rumahnya merupakan seorang bekas pemain bola sepak profesional di Mexico dan terpaksa berhenti kerjayanya dan bekerja sebagai pekerja pembinaan hanya untuk menyara keluarganya.

Sambil menyerahkan telefon pintar, iPhone baru kepada keluarga tersebut, Beckham berkata, “saya telah membayar bil telefon ini bagi 10 tahun akan datang dan saya hadir hari ini atas beberapa sebab.”


Gambar diperoleh dari YouTube

“Salah satu sebab utama adalah saya diberitahu tentang keluarga anda dan saya amat berbesar hati untuk bertemu dengan kamu semua.

“Saya pernah mendengar kesusahan serta kerajian anda bekerja dan saya juga pernah mendengar tentang keakraban keluarga yang luar biasa.”


Gambar diperoleh dari YouTube


“Jadi saya berterima kasih kepada rakan saya Sprint, untuk memberi peluang untuk bertemu dengan sebuah keluarga yang bahagia,” kata Beckham.

Beckham juga sampaikan rasa syukur kerana dapat memberi sumbangan kepada keluarga yang berkerja-keras untuk mencapai kejayaan.

Bukan itu sahaja, bintang bola sepak itu kemudian menyertai keluarga tersebut dalam permainan bola sepak di halaman rumah mereka. -Awani/25/7/15


Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Leave a comment

Sila lontarkan pandangan anda sama ada melalui komen di blog atau di laman Facebook.

Berikanlah pandangan yang bertanggungjawab,tidak berunsur fitnah, tanpa menggunakan kata-kata lucah & kesat melampau (dilepaskan jika sesuai), dan semolek-moleknya biarlah berkaitan dengan isi artikel.

Kepada "Anynomous", sila letakkan nama pena anda. Jangan berani bersuara, tetapi takut memperkenalkan diri!

PERHATIAN:
Komen yang disiarkan di blog atau di laman Facebook tidak semestinya menggambarkan pandangan atau pendirian Duniacacamarba (DCM).

Blog ini TIDAK BERTANGGUNGJAWAB terhadap setiap pandangan atau pendapat yang diutarakan melalui laman sosial FACEBOOK atau yang terlepas siar di RUANG KOMEN blog. Komen itu adalah pandangan peribadi pemilik akaun.

Terima kasih.

BAGASI KIRIMAN TERKINI

BAGASI KIRIMAN

PERHATIAN

Tulisan dalam blog ini sebahagian besarnya ialah respons/pendapat/ulasan RINGKAS/SPONTAN saya terhadap pelbagai isu dan perkara yang berlaku di serata negara mahupun di luar negara.

Sebahagiannya pula disalin & ditampal (
semoga dengan izin) dari blog, laman sesawang atau laman berita dari dalam dan dari luar negara. Hak cipta berita, artikel & makalah adalah milik laman sesawang atau blog tersebut.

Seboleh-bolehnya, saya cuba mengelak untuk menyiarkan mana-mana makalah/petikan/gambar tanpa restu pemilik asalnya. Jika mana-mana petikan/tulisan/gambar yang disiarkan dalam blog ini kurang disenangi pemilik asalnya, maka maklumkanlah segera kepada saya (di ruangan komen bahan terbabit) agar petikan/tulisan/gambar tersebut dapat dikeluarkan dengan kadar segera.

Untuk makluman, sebarang petikan, makalah, gambar yang dipetik dari laman berita atau dari blog /laman sesawang atau dari sumber internet yang lain tidak semestinya menggambarkan/mewakili pandangan saya dalam sesuatu isu yang berkaitan.

PENAFIAN:
Semua artikel atau berita yang disiar dalam blog ini adalah untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am. Ketepatan maklumat artikel atau berita itu perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan atau penyebaran maklumat palsu atau fitnah.

-tayadihmaysia@yahoo.comTERIMA KASIH