Klik "LIKE" Untuk Terima Kemas Kini DCM di Facebook. Klik Butang "LIKE" di Bawah

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Rakan DUNIACACAMARBA

Rakan DUNIACACAMARBA

Rakan DUNIACACAMARBA

Ikuti DUNIACACAMARBA Melalui e-mel (Masukkan Alamat e-mel)

Jadi Rakan TM

Google+ Badge

BAGASI KIRIMAN POPULAR

Iklan & Tawaran

1. Mari sertai ChurpChurp, berinteraksi bersama-sama dengan taulan sambil menjanakan pendapatan, Percuma! Lanjut sila klik di sini.

Advertlet Hutang DCM RM1710

Advertlet Hutang DCM RM1710

Sponsored Ads

Cerita UG- Kerajaan Perpaduang

Agenda Unity Government (UG). Apa progresnya selepas ketiadaan TGNA?Video lain:1....

Posted by DUNIACACAMARBA on Saturday, October 17, 2015

, ,

Rabu, 28 Oktober 2015

Mangsa Rogol Penggal Kepala Anak PerogolSekadar Hiasan -Getty Image
INDIA: Hukum karma. Itu nasib yang diterima seorang perogol apabila seorang gadis yang menjadi mangsa 'ratahannya' bertindak memenggal kepala anak perogol terbabit yang berusia 5 tahun sebagai usaha untuk membalas dendam terhadap perbuatan terkutuknya terhadap mangsa.

Menurut The Times Of India, gadis tersebut yang berusia 13 tahun memberitahu pihak berkuasa bahawa dia telah dipukul oleh lelaki bernama Rinku di Utara Pradedesh iaitu sebuah kampung yang terletak di wilayah utara India awal bulan ini.

Gadis tersebut mendakwa Rinku memujuknya dengan memberikan sejenis alat pemutih yang disalahguna untuk membuatkan mangsa mabuk.

Akibatnya, mangsa nekad untuk membalas dendam dengan bertindak menculik anak Rinku yang ketika itu sedang bermain sebelum membunuh kanak-kanak terbabit.

Mayat mangsa dijumpai dalam keadaan hangus dalam beg plastik sampah yang digeledah anjing jalanan.

Sehingga kini, polis masih menyiasat kes rogol tersebut yang didakwa gadis itu dilakukan oleh bapa kanak-kanak terbabit.

Gadis muda itu dihantar ke Pusat Tahanan Juvana Ghaziabad manakala Rinku didakwa di bawah Akta Kesalahan Seksual kerana melanggar hak Perlindungan Kanak-Kanak.

Bagaimanapun, keluarga Rinku meminta supaya pihak berkuasa menggugurkan tuduhan terhadapnya kerana mendakwa tuduhan gadis tersebut adalah tidak berasas. -Malaysian Digest/28/10/15


Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Leave a comment

Sila lontarkan pandangan anda sama ada melalui komen di blog atau di laman Facebook.

Berikanlah pandangan yang bertanggungjawab,tidak berunsur fitnah, tanpa menggunakan kata-kata lucah & kesat melampau (dilepaskan jika sesuai), dan semolek-moleknya biarlah berkaitan dengan isi artikel.

Kepada "Anynomous", sila letakkan nama pena anda. Jangan berani bersuara, tetapi takut memperkenalkan diri!

PERHATIAN:
Komen yang disiarkan di blog atau di laman Facebook tidak semestinya menggambarkan pandangan atau pendirian Duniacacamarba (DCM).

Blog ini TIDAK BERTANGGUNGJAWAB terhadap setiap pandangan atau pendapat yang diutarakan melalui laman sosial FACEBOOK atau yang terlepas siar di RUANG KOMEN blog. Komen itu adalah pandangan peribadi pemilik akaun.

Terima kasih.

BAGASI KIRIMAN TERKINI

BAGASI KIRIMAN

PERHATIAN

Tulisan dalam blog ini sebahagian besarnya ialah respons/pendapat/ulasan RINGKAS/SPONTAN saya terhadap pelbagai isu dan perkara yang berlaku di serata negara mahupun di luar negara.

Sebahagiannya pula disalin & ditampal (
semoga dengan izin) dari blog, laman sesawang atau laman berita dari dalam dan dari luar negara. Hak cipta berita, artikel & makalah adalah milik laman sesawang atau blog tersebut.

Seboleh-bolehnya, saya cuba mengelak untuk menyiarkan mana-mana makalah/petikan/gambar tanpa restu pemilik asalnya. Jika mana-mana petikan/tulisan/gambar yang disiarkan dalam blog ini kurang disenangi pemilik asalnya, maka maklumkanlah segera kepada saya (di ruangan komen bahan terbabit) agar petikan/tulisan/gambar tersebut dapat dikeluarkan dengan kadar segera.

Untuk makluman, sebarang petikan, makalah, gambar yang dipetik dari laman berita atau dari blog /laman sesawang atau dari sumber internet yang lain tidak semestinya menggambarkan/mewakili pandangan saya dalam sesuatu isu yang berkaitan.

PENAFIAN:
Semua artikel atau berita yang disiar dalam blog ini adalah untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am. Ketepatan maklumat artikel atau berita itu perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan atau penyebaran maklumat palsu atau fitnah.

-tayadihmaysia@yahoo.comTERIMA KASIH