Klik "LIKE" Untuk Terima Kemas Kini DCM di Facebook. Klik Butang "LIKE" di Bawah

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Rakan DUNIACACAMARBA

Rakan DUNIACACAMARBA

Rakan DUNIACACAMARBA

Ikuti DUNIACACAMARBA Melalui e-mel (Masukkan Alamat e-mel)

Jadi Rakan TM

Google+ Badge

BAGASI KIRIMAN POPULAR

Iklan & Tawaran

1. Mari sertai ChurpChurp, berinteraksi bersama-sama dengan taulan sambil menjanakan pendapatan, Percuma! Lanjut sila klik di sini.

Advertlet Hutang DCM RM1710

Advertlet Hutang DCM RM1710

Sponsored Ads

Cerita UG- Kerajaan Perpaduang

Agenda Unity Government (UG). Apa progresnya selepas ketiadaan TGNA?Video lain:1....

Posted by DUNIACACAMARBA on Saturday, October 17, 2015

,

Ahad, 29 Ogos 2010

Wow, Cikgu Jual "Produk Seks" di Sekolah!


Patutlah seks bebas kini menjadi fahaman popular dalam kalangan pelajar tidak kiralah pelajar Islam ataupun yang menganut agama lain. Cikgu jual produk seks kepada warga sekolah! Brosur dan iklan turut diedarkan kepada warga sekolah termasuk pelajar. Patutlah pelajar sekolah sekarang "expect" fasal Kamasutra.

Saya petik:
[TS] JOHOR BARU: A parent in Skudai had a shock when he found “sex product brochures” among his son’s books.

“I picked up my son from school and saw that he had with him several sheets of paper. I was stunned to see the brochures were on sex drugs,” said businessman Ng Ching Sea, 58.
 
When the boy was questioned, Ng was stunned to learn that the products in the brochures were being sold by the school’s disciplinary teacher.

The teacher, it was later found, was selling sex enhancement products that included drugs, gels and pills on the side. Apparently, other teachers and many students know about his business.

Ng said the teacher’s activity was unhealthy as the brochures contained information on sex that was inappropriate for students.

“Selling such items, especially in the school, can influence the students to be involved in social ills, given their exposure to such sexual content,” he said, adding that the brochures also provided the website address of the company dealing in the products.

Ng has lodged a report at the Skudai police station and also filed complaints with the Johor Education Department and the school’s administrators.

State Education director Sufaat Tumin said the department was investigating the matter.

“We expect the investigation report to be completed within a month,” he said, adding that the department was taking the matter seriously.

Johor Baru (North) police chief Asst Comm Ruslan Hassan said police were also investigating.
He urged anyone with information to contact the police hotline at 07-2212999 or the nearest police station. - Farik Zolkepli

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Leave a comment

Sila lontarkan pandangan anda sama ada melalui komen di blog atau di laman Facebook.

Berikanlah pandangan yang bertanggungjawab,tidak berunsur fitnah, tanpa menggunakan kata-kata lucah & kesat melampau (dilepaskan jika sesuai), dan semolek-moleknya biarlah berkaitan dengan isi artikel.

Kepada "Anynomous", sila letakkan nama pena anda. Jangan berani bersuara, tetapi takut memperkenalkan diri!

PERHATIAN:
Komen yang disiarkan di blog atau di laman Facebook tidak semestinya menggambarkan pandangan atau pendirian Duniacacamarba (DCM).

Blog ini TIDAK BERTANGGUNGJAWAB terhadap setiap pandangan atau pendapat yang diutarakan melalui laman sosial FACEBOOK atau yang terlepas siar di RUANG KOMEN blog. Komen itu adalah pandangan peribadi pemilik akaun.

Terima kasih.

BAGASI KIRIMAN TERKINI

BAGASI KIRIMAN

PERHATIAN

Tulisan dalam blog ini sebahagian besarnya ialah respons/pendapat/ulasan RINGKAS/SPONTAN saya terhadap pelbagai isu dan perkara yang berlaku di serata negara mahupun di luar negara.

Sebahagiannya pula disalin & ditampal (
semoga dengan izin) dari blog, laman sesawang atau laman berita dari dalam dan dari luar negara. Hak cipta berita, artikel & makalah adalah milik laman sesawang atau blog tersebut.

Seboleh-bolehnya, saya cuba mengelak untuk menyiarkan mana-mana makalah/petikan/gambar tanpa restu pemilik asalnya. Jika mana-mana petikan/tulisan/gambar yang disiarkan dalam blog ini kurang disenangi pemilik asalnya, maka maklumkanlah segera kepada saya (di ruangan komen bahan terbabit) agar petikan/tulisan/gambar tersebut dapat dikeluarkan dengan kadar segera.

Untuk makluman, sebarang petikan, makalah, gambar yang dipetik dari laman berita atau dari blog /laman sesawang atau dari sumber internet yang lain tidak semestinya menggambarkan/mewakili pandangan saya dalam sesuatu isu yang berkaitan.

PENAFIAN:
Semua artikel atau berita yang disiar dalam blog ini adalah untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am. Ketepatan maklumat artikel atau berita itu perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan atau penyebaran maklumat palsu atau fitnah.

-tayadihmaysia@yahoo.comTERIMA KASIH